Loading...
ARUP 2017-01-30T12:17:33+01:00

Project Details

Categories:

Project URL:

View Project

Copyright:

Abbeyside & Co

Project Size:

45,000 sq ft

Completed:

2016

Project Description

Henry J Lyons Architects were the creative architects on this project. Abbeyside were responsible for the Reception area, canteen and seating areas and work space areas.

In Reception we fitted a burnished metal wall to the rear of Reception, featured ceilings throughout all areas, a bespoke canter levered Reception desk which was designed to represent one of ARUPS achievements in their own Engineering Department. The Canteen and seating areas were fitted with bespoke furniture and seating which by design created their own atmosphere in these areas, so successful that these areas are still a talking point of design.