Loading...
Johnson Controls 2017-01-30T22:45:23+01:00

Project Details

Categories:

Project URL:

View Project

Copyright:

Abbeyside & Co

Project Size:

110,000 sq ft

Completed:

2015

Project Description

Abbeyside were responsible for the fit out of certain areas within Johnson Controls 110,000 sq ft. A bespoke solid oak stairs spans three floors and is an amazing design feature, like a piece of art in the heart of the building. Our brief for the canteen was to create an atmosphere of ‘old and new’ using different reclaimed timbers and finishes including a brick wall of old red bricks to achieve this look, stepping into a new look coffee bar with a relaxing theme using lots of colour and fabrics. The canteen has direct access to a large roof garden which houses a meeting room/entertaining ‘pod’ and grassed area with cedar planter boxes all designed and manufactured by Abbeyside. The general offices areas included bespoke furniture i.e. tea stations, print stations, lockers, a relaxing library area to zone out and storage presses throughout all floors again using lots of colour and fabrics.