Project Description

Yeats house in Ballincollig was an existing office fit out which was outdated and had to be stripped completely. Our brief was to achieve 3 floors of offices, meeting rooms and open plan seating for staff to include tea stations and print areas. The 4th Floor was refurbished to house a Board Room, auditorium and main canteen area.

The new scheme creates a modern era of glazed partitions, glazed doors, curved walls integrating copying areas behind and tea stations, using a blend of colour and graphics coordinated to VMware’s new style. The 4th Floor canteen was to create an old/new look; this was created using recycled timber from a house in London and an atmosphere of relaxation using light, timbers and colour.

Abbeyside were responsible for all M&E, glazed partitions, carpet tiles, suspended ceilings, new shower areas, electrical and data and finishes to a high level.